Kako stope COVID-19 opadaju u cijelom svijetu, zemlje počinju ublažavati zdravstvena ograničenja i ponovo otvaraju svoje granice:

  • postavljanje dvorane u skladu s aktualnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo s razmakom između stolica od 2 m
  • obavezno korištenje maski za lice za sudionike
  • dezinfekcija ruku na ulazu u dvoranu
  • maksimalan broj sudionika u skladu s odlukom Nacionalnog stožera
  • testiranje sudionika tijekom ulazak u prostor tijekom službenog razdoblja događaja – posjetitelji, osoblje i dobavljači bit će testirani uređajem za mjerenje temperature prilikom ulaza, u nastojanju da povećaju sigurnost svih sudionika
  • posjetitelji, sudionici, osoblje i dobavljači moraju nositi masku za lice (besplatno na ulazu) u zatvorenom prostoru, pridržavati se zahtjeva socijalne distance te koristiti dezinficijens dozatore postavljene oko mjesta održavanja.

Slijedimo smjernice i preporuke tijela lokalnih vlasti: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.