S veseljem Vas pozivamo da nam se pridružite na ovogodišnjem IT Community [}@Y 2021 koji će se održati 26. studenog 2021. od 18:00 sati u My Way bar & restaurant na Trgu Ivane Brlić Mažuranić, Slavonski Brod.

Pritom će se okupit na jednom mjestu sve one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče i primjere dobre prakse kroz predavanja naših gostiju. U nastavku, neće izostati ni razmjena iskustava i znanja kroz networking na kojem ćete imati priliku povezati se s novim i zanimljivim ljudima.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, no zbog limitiranog broja sudionika, prijava je obavezna, a izvršiti je možete na linku ili putem dolje navedenog obrasca: https://forms.gle/NFTJxU5ng8dyq4nT7

Molimo sudionike konferencije da se pridržavaju aktualnih epidemioloških mjera.

IT Community [}@Y 2021 se održava u sklopu projekta BIT Community Informatička zajednica BPŽ

Popis teme i predavača pogledajte u nastavku:

  • Naziv predavanja: Kako pokrenuti vlastiti SaaS
    Predavač: Domagoj Pavlešić
  • Naziv predavanja: Azure KISS
    Predavač: Ivan Čuljak
  • Naziv predavanja: Vite is your new frontend friend
    Predavač: Tomislav Kaučić

Za sve dodatne informacije, obratite nam se putem društvenih mreža ili maila `info@connect-it.hr`.

 
 

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.