Pozivamo Vas na IT Community Day koji će se održati u petak, 2. prosinca u Centru mladih Slavonski Brod (Ul. Ante Starčevića 11) s početkom u 18:00 sati.

Pritom će se okupit na jednom mjestu sve one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče i primjere dobre prakse kroz predavanja naših gostiju. U nastavku, neće izostati ni razmjena iskustava i znanja kroz networking na kojem ćete imati priliku povezati se s novim i zanimljivim ljudima.

Pred nama su tri predavanja i četiri vrhunska stručnjaka: Gabrijela Vratarić i Tomislav Bronzin iz CITUS-a će odgovoriti na pitanje hoće li umjetna inteligencija (AI) zamijeniti programere ili im pomoći u njihovom radu, dok će analizu i strojno učenje na velikim skupovima podatka predstaviti Karlo Knežević iz Sofascore-a. Završno izlaganje će početi s novim funkcijama, sintaksama, savjetima i trikovima MS SQL u izvedbi Damira Matešića iz SPAN-a.

Nakon završenih predavanja, svi su pozvani na Beer&Pizza After networking u Rock Caffe bar Insomnia (Ul. Ante Starčevića 11)!

Sudjelovanje na konferenciji je sponzorirano od strane Brodsko-posavske županije, no zbog limitiranog broja sudionika, prijava je obavezna putem sljedećeg linka: https://bit.ly/ITCD2022 ili obrasca:

IT Community [}@Y 2022 se održava u sklopu projekta BIT Community Informatička zajednica BPŽ.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.