Zašto se prijaviti na našu newsletter listu?

  1. Prvi do ekskluzivnih ponuda: Prijavom na našu newsletter listu bit ćete među prvima koji će saznati o posebnim ponudama i akcijama koje pripremamo samo za naše pretplatnike.
  2. Svježe informacije: Redovito ćemo vam dostavljati najnovije vijesti, trendove i informacije iz vaše omiljene industrije ili tematskog područja.
  3. Edukacija i vodiči: Naši stručnjaci pripremaju korisne vodiče, savjete i tutorijale koji će vam pomoći da poboljšate svoje znanje ili vještine.
  4. Pristup ekskluzivnom sadržaju: Pretplatnici će imati priliku pristupiti ekskluzivnom sadržaju koji nije dostupan javnosti.
  5. Pozivnice za događaje: Ponekad organiziramo posebne događaje ili webinare, a naši pretplatnici će biti među prvima koji će dobiti pozivnice za sudjelovanje.

Prijavite se danas i ne propustite priliku biti u korak s najnovijim informacijama i pogodnostima koje pripremamo za vas!


Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.