04 prosinca, 2019

U srijedu, 4. prosinca 2019. godine u Hotelu Osijek, Šamačka 4, Osijek, Svjetska banka organizirat će sastanak za konzultacije s dionicima iz IKT industrije u Slavoniji, Baranji i Srijemu.

Svjetska banka sazvala je ovaj sastanak kao dio potpore Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU (MRRFEU) u provedbi Projekta Slavonija, Baranja i Srijem. Projekt predstavlja inicijativu Vlade Republike Hrvatske čiji je cilj pružanje podrške gospodarskom razvoju pet slavonskih županija pomoću sredstava iz europskih strukturnih fondova i državnog proračuna. Za koordinaciju projekta zaduženo je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, a u njemu sudjeluje više od deset ministarstava. Uloga Grupacije Svjetska banka u projektu jest osigurati tehničku pomoć kao podršku provedbi glavnih inicijativa projekta uz poseban naglasak na: dijagnostiku prilika za nova ulaganja, izvoz i nova radna mjesta; bazu planiranih infrastrukturnih projekata i određivanje prioritetnih glavnih projekata te strategiju i integrirani program projekata i reformi.

Za sudjelovanje se možete prijaviti na: mradic@worldbank.org

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.