BrodTech Conference 2023: Razvoj proizvoda
11 rujna, 2023

​Pridružite nam se na trećem izdanju BrodTech konferencije, koja će se održati 15. rujna 2023. godine u prostorima Hrvatske gospodarske komore u Slavonskom Brodu. Ovogodišnja tema je “BrodTech Conference: Razvoj proizvoda” i okupit će stručnjake, inovatore i sve znatiželjne.

​Konferenciju organiziraju Brodsko-posavska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Slavonski Brod, CTR – Centar za razvoj BPŽ te udruge Connect-IT i Zebrica.

​Naši predavači, uključujući Edu Mujkića iz BiteMe Nutritiona, Mislava Kvesića iz ORQA i Kristijana Škaricu iz GEPEKa, podijelit će svoja iskustva i najnovije trendove u razvoju proizvoda.

​Ova inspirativna konferencija pružit će vam priliku za učenje najnovijih metoda i alata te za umrežavanje s vrhunskim stručnjacima. Označite datum 15. rujna 2023. i pratite nas za više informacija o registraciji i rasporedu događanja!

​​Cilj BrodTech-a je napredovanje zajednice, učenje i umrežavanje s odličnim predavačima koji rade u vodećim hrvatskim tvrtkama i na vrhunskim proizvodima.

​Ulaznice za konferenciju je sponzorirala Brodsko-posavska županija u sklopu projekta “BrodTech Conference” udruge Zebrica.

​Više detalja pogledajte na: https://conference.brodtech.net / event. https://lu.ma/btconf2023

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.