Na IT Community Day-u 2021 naučili smo o SaaS-u, Azure-u i Vite-u
28 studenoga, 2021

Kaže narodna: “zašto jednostavno kad može komplicirano?” E, pa zato što to netko mora održavati i nadograđivati umjesto da posveti vrijeme važnijim stvarima kao gledanju u nebo. Tehnologija napreduje, ali nekim čudom naše operacije samo dobivaju nove korake i nedoumice umjesto da sve bude kraće i pouzdanije.

Domagoj Pavlešić nas je na primjeru njegovog proizvoda sessionize.com naučio male tajne razvoja i plasiranja aplikacije.

Ivan Čuljak nas je proveo avanturom zvanom Azure KISS a.k.a. Azure Keep It Simple Stupid kroz divni svijet jednostavnosti i objasniti kako da dobijete na Azureu ono što trebate bez po’ muke, a da možete zaboraviti da postoji.

Tomislav Kaučić nas je uputio u Vitee i zašto bi nam baš on trebao biti najbolji frontend prijatelj. Brzina učitavanja web-stranica je nešto na što se gleda još od vremena dial-upa. Nekada smo krivili sporu internetsku vezu, a danas krivimo razne JS skripte koje moramo učitati prije učitavanja sadržaja. Zbog toga je došlo do pojave raznih alata za optimizaciju frontenda, a među njima se našao i Vite.

Pogledajte kako nam je bilo

URL: https://www.smugmug.com/gallery/n-pQFvhB

Uz dio edukacije, svi sudionici IT Community Day-a 2021 su mogli nastaviti komunikaciju na networkingu uz glazbenu podršku.

Zahvaljujemo se Domagoju, Ivanu i Tomislavu na motivaciji i djeljenju znanja, snimak izjava sudionika će kroz koji dan osvanuti na YT kanalu BrodTech-a. Sugeriramo da se pretplatite i budete u toku sa svim organiziranim predavanjima.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.