ITCD 2023: Mario Malenica (Infobip) / Conversational Commerce: sljedeća era AI i digitalizacije
27 studenoga, 2023

​Pozivamo Vas na IT Community Day 2023 / ITCD2023 koji će se održati u petak, 1. prosinca u prostorima Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Slavonski Brod s početkom u 18:00 sati.

Mario Malenica iz Infobipa će nam približiti Conversational Commerce: sljedeću eru AI i digitalizacije

Mario Malenica je Infobipov Solution Engineer, zadužen za Tier 1 klijente u CEE regiji za prodaju Infobipovih CPaaS, CCaaS i SaaS rješenja.

Govori 3 jezika, ima bogato inozemno iskustvo i jedan je od voditelja za AI teme u Infobipu. Uz posao usklađuje obiteljski život, igranje i praćenje sporta, putovanja, ribolov i proizvodnju maslinovog ulja.

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.