Održan prvi BrodTech Café uz vrhunskog marketinškog stručnjaka i autora Marijana Palića
16 listopada, 2022

Sinoć su se popunila sva mjesta na prvom BrodTech Café-u uz predavača Marijana Palića, autora Atomskog marketinga, najprodavanije knjige o marketingu u Hrvatskoj u 2019. godini.

Brodske poduzetnike, marketingaše, developere i sve zainteresirane zaintrigirao je zanimljivim pričama i poukama o digitalnom marketingu, korisnim alatima, primjerima dobre prakse te obiljem kvalitetnih i odmah primjenjivih savjeta za poboljšanje marketinga svoje tvrtke i proizvoda.

Sudionici su iskoristili ovu jedinstvenu priliku, postavili pregršt pitanja o svome poslovanju i umrežili se.

Pogledajte galeriju ⏤ https://www.smugmug.com/gallery/n-tDRJT6/

BrodTech Café se pokazao kao puni pogodak i pokazatelj da je učenje i večernje druženje uz teme o tehnologiji, marketingu, poduzetništvu i vrhunske predavače koncept koji je nedostajao Slavonskome Brodu.

@connectithr

Znate koliko je bilo zanimljivo i korisno predavanje @marijanpalic89 kada sami sudionici kažu “postavio si ljestvicu visoko”. 🙌⁣ ⁣ Ništa manje od Marijana nismo očekivali i bio je savršeni gost za prvi BrodTech Café. 💯⁣ ⁣ ⁣ #drustvenemreze #digitalnimarketing #edukacija #fyphrvatska #event

♬ original sound – Connect IT

Zanima nas što želite poslušati sljedeće

Ispunite anketu u nastavku i pokušat ćemo omogućiti željena predavanja/radionice/edukacije.

Ovo predavanje je organizirala Udruga Lima u suradnji s Connect-IT, a u pripremi su nova izdanja i predavači BrodTech Café-a pa će Brođani ubrzo imati nove prilike za učenje o brojnim korisnim i aktualnim temama.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.