Drugi BrodTech Café uz predavanje “Od tambure do Sofascore-a”
24 listopada, 2022

Drugo izdanje BrodTech Café, večernjeg druženja uz teme o poduzetništvu, tehnologiji i marketingu, nastavlja se u petak, 28. listopada s početkom u 19 sati u prostorima udruge Connect-IT na Šetalištu braće Radić 7. Gost predavač bit će Marijan Živić, Brođanin sa zagrebačkom adresom koji će održati predavanje “Od tambure do Sofascore-a”.

​Prikazat će svoj put od tamburaša sve do Chief Product Officera, tj. glavnog direktora za proizvode u Sofascore-u, vodećem pružatelju detaljnih sportskih podataka za velik broj profesionalnih i amaterskih sportova.

​Sudionici predavanja dobit će uvid u više od 20 godina razvoja karijere u IT sektoru te će saznati kako druge tvrtke rastu, koje metodologije rada i komunikacije primjenjuju kao i druge korisne detalje.

​Cilj BrodTech Café-a je napredovanje zajednice, učenje i umrežavanje s odličnim predavačima koji rade u vodećim hrvatskim tvrtkama i na vrhunskim proizvodima.

​Ulaznice za ovo predavanje je sponzorirala Brodsko-posavska županija u sklopu projekta “IT Cafe” udruge Connect-IT. Prijava je obvezna putem sljedećeg linka: https://lu.ma/brodtechcafe-2

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.