BrodTech Café #5 /// Anđa Marić 30/11/2023
20 studenoga, 2023

Peto izdanje BrodTech Café-a održat će se u četvrtak, 30. studenog s početkom u 18 sati u Kući Brlić (Trg Ivane Brlić Mažuranić, Slavonski Brod). Riječ je o večernjem druženju uz teme o poduzetništvu, tehnologiji, marketingu i psihologiji. Gošća nam je Anđa Marić, spisateljica, glazbenica i blogerica.

​Na druženju ćete ćuti neke od 365 motivacijskih poruka s kojima Anđa želi pomoći drugima da pobijede teške okolnosti u kojima se nalaze. Anđa je odlučila živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koju je sama sanjala uz vjeru u sebe i u svoj put.

​Njezino putovanje i predanost rezultirali su ozbiljnom promjenom, revolucijom i osobnom evolucijom – kako sama kaže, postala je žena kakva je oduvijek htjela biti: dosljedna, predana, neslomljiva i ranjiva. Sada stoji na drugoj strani s koje može podijeliti svoje iskustvo.

​​​​Cilj BrodTech Café-a je napredovanje zajednice, učenje i umrežavanje s odličnim predavačima koji rade u vodećim hrvatskim tvrtkama i na vrhunskim proizvodima.

​Ulaznice za ovo predavanje su sponzorirale udruge “Connect-IT” i “Zebrica”.

​​​Prijava je obvezna putem sljedećeg linka: https://lu.ma/btcafe-5

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.