IT Community [}@Y 2023
01 studenoga, 2023

​Pozivamo Vas na IT Community Day 2023 koji će se održati u petak, 1. prosinca u prostorima Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Slavonski Brod s početkom u 18:00 sati.

​Pritom će se okupit na jednom mjestu sve one koji žele aktivno sudjelovati u jačanju lokalne tehnološke zajednice i poslušati uspješne priče i primjere dobre prakse kroz predavanja naših gostiju. U nastavku, neće izostati ni razmjena iskustava i znanja kroz networking na kojem ćete imati priliku povezati se s novim i zanimljivim ljudima.

Predavači

VRIJEMEPREDAVANJE
18:00Josipa Borić-Novosel (Astyre) / Scrum je mrtav, živio zdrav razum!
18:35Mario Malenica (Infobip) / Conversational Commerce: sljedeća era AI i digitalizacije
19:10Kruno Miličević (Random Red) / Digitalna transformacija mjeriteljstva i uloga blockchaina
20:00Beer&Pizza After networking u Funky Pipa Bar

​Konferenciju organizira udruga Connect-IT u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijska komora Slavonski Brod.

​Nakon završenih predavanja, svi su pozvani na Beer&Pizza After networking u Funky Pipa Bar (Ul. Petra Krešimira IV 12, Slavonski Brod)!

​Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike, a karte za istu je sponzorirala Brodsko-posavska županija. Zbog limitiranog broja sudionika, prijava je obavezna putem registracije na sljedećoj stranici.

Prijavite se na događaj

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.