ITCD 2023: Josipa Borić-Novosel (Astyre) / Scrum je mrtav, živio zdrav razum!
27 studenoga, 2023

​Pozivamo Vas na IT Community Day 2023 / ITCD2023 koji će se održati u petak, 1. prosinca u prostorima Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Slavonski Brod s početkom u 18:00 sati.

ITCD2023 će otvoriti Josipa Borić-Novosel s nazivom predavanja “Scrum je mrtav, živio zdrav razum!

Josipa je kao timski trener s dugogodišnjim iskustvom radila u raznolikim i različitim timovima iz raznih branši. Fokusirajući se na tim kao cjelinu, ona ih vodi ka ostvarenju ciljeva koje je tvrtka postavila vodeći računa o suradnji sa svim dionicima.

S više od dva desetljeća iskustva rada u vodećim telekomima, Josipa je dizajnirala, vodila i upravljala IT timovima. Nakon diplome Komunikologije (PR) pohađala je brojne edukacije iz područja komunikacije (verbalne, neverbalne, NLP, psihoterapije) s naglaskom na dobrobit. Multidisciplinarni pristup vlastitom obrazovanju i usavršavanju pomaže joj da proširiti svoje iskustvo i znanje u različitim područjima.

Posljednjih godina Josipa je u ulozi Scrum Mastera osigurala agilnost desetaka timova. Kao trenerica agilnih i prezentacijskih vještina, Josipa posjeduje Professional Agile Leadership certifikat, koji izdaje Scrum.org, te Professional Scrum Master’s certifikat i Kanban sa Scrum certifikatom.

Kao jedan od suorganizatora Scrum Master zajednice, Josipa okuplja timove iz različitih industrija zainteresiranih za primjenu ovog frameworka u svojim organizacijama.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.