16 lipnja, 2019

U okviru projekta „Virtualni inkubator 2.0“ koji provodi udruga Connect IT za razvoj informacijsko-komunikacijskih tehnologija iz Slavonskog Broda, provodi se istraživanje i primjenama informacijsko komunikacijskih tehnologija u tvrtkama sa područja Brodsko-posavske županije.

Kroz projekt se razvijaju Smjernice za razvoj i primjenu IKT-a na području Brodsko-posavske županije. U tu svrhu provodi se i ovo istraživanje među tvrtkama sa područja naše županije, sa ciljem utvrđivanja trenutnog stanja vezanog za primjenu informacijsko-komunikacijskih tehnologija u poslovanju i proizvodnim procesima.

Rezultati istraživanja koristiti će se za reviziju Smjernica za razvoj BPŽ, te pri planiranju budućih infrastrukturnih projekata koji će služiti u svrhu pružanja potpore gospodarstvu (laboratoriji za robotiku, laboratoriji za razvoj inovacija, edukacijski centri, inkubatori i slično), kao i usklađivanja obrazovnih programa sa potrebama tržišta rada.

Iz tog razloga važno nam je utvrditi koje tehnologije se koriste u tvrtkama BPŽ, koje tehnologije tvrtke planiraju uvoditi, što je potrebno kako bi modernizirali poslovanje i procese unutar tvrtke, koja znanja i vještine su neophodne trenutnim ali i budućim zaposlenicima, koja infrastruktura bi poduzetnicima olakšala poslovanje i sl., a sve sa ciljem povećanja konkurentnosti tvrtki sa područja naše županije u području primjene informacijsko-komunikacijskih tehnologija.

Upitnik se nalazi na linku: https://forms.gle/5qcV59vBe8grxMXC6

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.