ITCD 2023: Kruno Miličević (Random Red) / Digitalna transformacija mjeriteljstva i uloga blockchaina
27 studenoga, 2023

​Pozivamo Vas na IT Community Day 2023 / ITCD2023 koji će se održati u petak, 1. prosinca u prostorima Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Slavonski Brod s početkom u 18:00 sati.

Kruno Miličević će nas upoznati s digitalnom transformacijom mjeriteljstva i uloge blockchaina.

Kruno Miličević rođen je 1980. godine. Doktorirao je 2008. godine u znanstvenom polju elektrotehnika. Na FERIT-u Osijek trenutno je u zvanju redovitog profesora.

Suosnivač je tvrtke Random Red d.o.o. Bavi se područjem mjeriteljstva, mjerne nesigurnosti i digitalne transformacije mjeriteljstva, uključujući IoT i moguću primjenu blockchain tehnologije.

Sudjelovao je u 28 različitih projekata tih i drugih srodnih tehničkih područja. Autor je jedne prihvaćene patentne prijave i 43 znanstvena rada.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.