Konferencija: Umijeće ženskog vodstva
14 veljače, 2022

I ove će se godine The Art of Feminine Leadership, prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, održati online.

Ako vam je čaša uvijek napola puna, onda ste svjesni da to znači da ćete moći uživati u odličnom sadržaju bez gubljenja vremena na, primjerice, putovanje na konferenciju do Zagreba.

Prigodno, Konferencija će se baviti izazovima liderstva u hibridnom načinu rada i rješenjima koja za iste nalaze ženske vještine vodstva.

The Art of Feminine Leadership samo je jedan od brojnih uspješnih projekata iza kojih stoji Tanja Džido.

KonferencijuThe Art of Feminine Leadership otvorit će međunarodna ekipa: iz Velike Britanije javit će se Annie Coleman, bivša direktorica za organizacijsku kulturu UniCredit Grupe, a pridružit će joj se Robert Baker, direktor tvrtke za razvoj ljudskih potencijala Potentia Talent Consulting Limited i višestruko nagrađivani zagovornik unaprjeđenja položaja žena u poslovnom svijetu.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.