Predavanje Marijana Živića obilježili smijeh i pitanja publike na drugom BrodTech Café-u
29 listopada, 2022

Sinoćnjim predavanjem “Od tambure do Sofascore-a”, Marijan Živić je obilježio drugi BrodTech Café u udruzi Connect-IT. Direktor je za proizvode u Sofascore-u, vodećem pružatelju detaljnih sportskih podataka za preko 20 profesionalnih i amaterskih sportova, a kroz predavanje je prikazao svoj život od 1998. do danas.

Na zabavan i poučan način istaknuo je i važne događaje za razvoj tehnologije, programskih jezika i sportskih podataka, a prepuni prostor ispunjavali su smijeh i pitanja publike.

Brođani su dobili uvid u suradnju Sofascore-a s Lukom Modrićem, saznali koga mogu očekivati u budućim kampanjama, što je potrebno za probiti se na inozemna tržišta s drugačijim kulturama i još puno više.

Galerija fotografija s drugog BrodTech Café-a

Okupljeni poduzetnici, developeri i svi zainteresirani sudjeluju u napredovanju zajednice, učenju i umrežavanju što je osnovni cilj BrodTech Café-a u organizaciji udruge Connect-IT.

Sljedeće predavanje održat će se za dva tjedna, a više informacija bit će na društvenim mrežama udruge Connect-IT i na cafe.brodtech.net.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.