MMArt VR – borba umjetnika u sklopu BrodTech 2021
16 rujna, 2021

Sustav ukratko:

Borba se odvija na principu sustava eliminacije s 16 natjecatelja. Vremenski 16 natjecatelja odigrava 16 borbi, svaka borba traje 5 minuta.

Natječaj:

Za odabir natjecatelja raspisuje se natječaj na koji se zainteresirani natjecatelji javljaju tako što šalju svoje radove (radovi mogu biti bilo kakvi grafički, umjetnički radovi) te kratak opis o sebi.

Po radovima se odabiru natjecatelji te im se šalje pozivnica.

U koliko imamo već 16 natjecatelja nije potrebno raspisivati natječaj.

Natjecanje:

Natjecanje se provodi na sustavu izvlačenja natjecatelja i teme na način da se izvlače dva imena i tema koju natjecatelji trebaju slikati.

Planirano je 16 tema gdje svaki par natjecatelja ima jedinstvenu temu. Za prvo mjesto treba biti najkompliciranija tema.

Teme mogu biti apsolutno sve, od vlaka do “životne energije”.

Teme je potrebno napisati prije samog eventa.

Stručni žiri:

Natjecanje će ocjenjivati komisija sastavljena od 3 člana koja će ocjenjivati: likovno izražavanje, opis rada i snalaženje u programu Tilt Brush.

Vođenje borbe umjetnika:

Voditelj vodi borbu od početka do kraja, radi kratku edukaciju za alat TiltBrush, izvlači natjecatelje i teme, postavlja virtualnu stvarnost i brine se da sve prođe u redu.

Oprema:

Za ovaj event potrebno je slijedeće:

2 x Platno za projector (ili čisti zid)

2 x Projektor

2 x PC

2 x VR Headset (HTC Vive ili slično)

Zvučni sustav

Mikrofon

Zdjela za izvlačenje imena

Zdjela za izvlačenje tema

Stol za Stručni žiri

Nagrade:

Natjecatelji će dobiti potvrde o natjecanju – zahvalnice, dok će za 1., 2. i 3. mjesto biti uručene pohvalnice i nagrade.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.