Održivost interpretacijskog centra uz motivirane zaposlenike i zadovoljne posjetitelje – NTEC
30 rujna, 2023

Voditeljica NTEC-a (Nikola Tesla Experience Centra) iz Karlovca, Martina Marušić Britvec nam je u večernjem druženju na četvrtom izdanju BrodTech Cafe-a pokazala kako uz pomoć ilustracija, animiranih i dokumentarno-igranih filmova, „tableta“, projekcija, misaonih igara otkriti Teslinu životnu filozofiju, saznati kako je došao do svojih najvećih izuma te doznati više o osobama koje su ostavile neizbrisiv trag u njegovu životu.

Martina je objasnila kako su uspjeli NTEC približiti svim uzrastima te ostvariti respektirajući broj posjeta Centra od samog početka djelovanja. Marketing usmjeren ciljanim skupinama uz suradnju s lokalnom zajednicom i umjetnicima dodatno podiže vrijednost cijelog projekta.

Spojivši ukusno s korisnim, Nikola Tesla ima i svoju štrudlu koja je nastala u suradnji s ovogodišnjim Štrudlafestom. Recept za istu potražite ovdje.

Zaključivši kako Nikola Tesla ne treba spomenike, nego sljedbenike koji će se inspirirati radom najvećeg uma 20-tog stoljeća te nastaviti raditi za dobrobit zajednice.

Galerija fotografija

Galeriju fotografija s BrodTech Cafe No4 pogledajte na: https://www.smugmug.com/gallery/n-HKsZWF

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.