Sajam tehnologija i otvoreno natjecanje u robotici dio BrodTech-a
18 rujna, 2021

Udruga INNCRO-IT će u sklopu tehnološke konferencije BrodTech koja će se održati u Slavonskom Brodu od 23. do 25. rujna održati sljedeće aktivnosti:

Brodtech sajam tehnologija

Opis: Na sajmu ćete na štandovima moći razgledati projekte, proizvode i nove tehnologije koje će predstaviti sve pozvane organizacije. Sajam će se provoditi sukladno mjerama i odredbama stožera, te će posjetitelji slijediti upute obilaska štandova.

Lokacija: Plato KKD IBM

Vrijeme: petak, 24.9.2021. od 12:00H

Otvoreno natjecanje u robotici

Opis: Na natjecanje mogu s prijaviti ustanove ili učenici kao pojedinci. Natjecanje će se odvijati bez fizičkog kontakta, sukladno mjerama na otvorenome i oni najbolji osvajaju najbolje nagrade (roboti i edukativni setovi by IRIM & CEDEVITA). SVE JE POTPUNO BESPLATNO! PREDZNANJE NIJE POTREBNO!

Lokacija: Plato KKD IBM

Vrijeme: petak, 24.9.2021. od 14:00H

Prijava za ustanovu: https://docs.google.com/forms/d/1MeMO1zoTJFY2jJgHDIEidGG5P356i8XbPHY998Mqg7w

Prijava za pojedinca: https://forms.gle/htQEJAXtZUkTcVV4A

Nastavak aktivnosti otvorenog natjecanja u robotici je u subotu

Opis: Nastavka aktivnosti natjecanja od petka, na kojem će se svi kvalificirani boriti za vrijedne nagrade!

Lokacija: Plato KKD IBM

Vrijeme: subota, 25.9.2021. od 10:00H

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.