BrodTech Café #6 /// Ivan Voras x Vodič za startupe 22/12/2023
28 studenoga, 2023

​​​​Šesto izdanje BrodTech Café-a održat će se u petak, 22. prosinca s početkom u 19 sati u Kući Brlić (Trg Ivane Brlić Mažuranić, Slavonski Brod). Riječ je o večernjem druženju uz teme o poduzetništvu, tehnologiji, marketingu i psihologiji.

​Gost nam je Ivan Voras, višestruki startuper i poduzetnik s doktoratom. Ovaj produktivni i kreativni Slavonac danas vodi svoju tvrtku Equinox Vision, u kojoj razvija primjenu proširene stvarnosti kao proizvod.

​Uz to, Voras je i jedan od relevantnih opinion makera na medijskoj sceni, koji sa Sašom Tenodijem vodi iznimno popularan regionalni podcast “Surove strasti”.

​​Predstavljanje knjige “Vodič za startupove” autora Ivan Vorasa sa ko-autorima Marijanom Šarolić Robić, Andrijom Čolakom, Božidarom Pavolovićem, Mariom Mucalom.

​Knjiga je sažetak mnogih pitanja koje je Ivan primio i o kojima je pričao na konferencijama i meetupovima na temu pokretanja startupa u Hrvatskoj.

​Kada otvoriti firmu? Što napraviti s partnerima / su-osnivačima ne početku i ako se raziđete? Zašto da ili ne otvoriti firmu u Americi? Koji su najčešći uvjeti koje traže VC investitori za ulaganje u firmu? Da li su EU fondovi dobar način financiranja startupa? – To su samo neka od pitanja čije odgovore možete naći u knjizi.

​Hrvatski prijevod knjige, koji se predstavlja na ovom eventu, su sponzorirali Algebra i CISEx.

​​​​​Cilj BrodTech Café-a je napredovanje zajednice, učenje i umrežavanje s odličnim predavačima koji rade u vodećim hrvatskim tvrtkama i na vrhunskim proizvodima.

​​Ulaznice za ovo predavanje su sponzorirale udruge “Connect-IT” i “Zebrica”.

​​​​Prijava je obvezna putem sljedećeg linka: https://lu.ma/btcafe-6

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.