Naučite kako napraviti svoj kripto novčić na BrodTech Cafe-u #3
05 studenoga, 2022

​Treće izdanje BrodTech Café-a održat će se u petak, 11. studenoga s početkom u 19 sati u prostorima udruge Connect-IT na Šetalištu braće Radić 7. Riječ je o večernjem druženju uz teme o poduzetništvu, tehnologiji i marketingu, a gost predavač bit će Tomislav Čačić, brodski istraživač tehnologija i programer koji će održati predavanje i radionicu “Razvoj vlastitog kripto novčića”.

​Sudionici će dobiti temeljne informacije o kripto pojmovima, blockchain tehnologijama i kako marketinški, društveno i funkcionalno koristiti ove tehnologije uz pomoć vlastitih kripto novčića. Sudjelovati može svatko jer nije potrebno stručno predznanje iz ovog područja.

​Uz predavanje, Tomislav će održati i radionicu na kojoj će sudionici moći vidjeti postupak stvaranja novog kripto novčića na Solana blockchain tehnologiji, a zatim će svi sudionici imati priliku dobiti određene svote novog kripto novčića, u svoje digitalne novčanike, kao uspomenu na ovo predavanje.

​Za aktivno sudjelovanje u radionici preporučujemo da ranije već instalirate potpuno sigurnu i besplatnu mobilnu aplikaciju Solana digitalnog novčanika Solflare:
Preuzmite Android aplikaciju – https://bit.ly/3DGnK52
Preuzmite iOS (Apple) aplikaciju – https://apple.co/3hevmEg

​Cilj BrodTech Café-a je napredovanje zajednice, učenje i umrežavanje s odličnim predavačima koji rade u vodećim hrvatskim tvrtkama i na vrhunskim proizvodima.Ulaznice za ovo predavanje je sponzorirala Brodsko-posavska županija u sklopu projekta “IT Cafe” udruge Connect-IT.

​Prijava je obvezna putem sljedećeg linka: https://lu.ma/brodtechcafe-3

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.