BrodTech Café /// Marijan Palić x Atomski marketing 14/10/2022 #1
06 listopada, 2022

Nakon drugog BrodTech-a, konferencije novih tehnologija, za Brođane spremamo i BrodTech Cafe! Večernje druženje uz teme o tehnologiji, marketingu, poduzetništvu i još puno više!

Pridružite nam se na prvom izdanju BrodTech Cafea u petak, 14. listopada uz gosta Marijana Palića, autora hit-knjige Atomski marketing koja je u 2019. bila najprodavanija knjiga o marketingu u Hrvatskoj.

Marijan je vrhunski stručnjak je za digitalni marketing i voditelj marketinga u Notch Agency (ex Agency04)!

Marijan će nam predstaviti najbolje primjere iz prakse u marketingu, sportskom marketingu, SEO-u i o svemu što ga pitamo.

Potrebna je samo dobra volja, a ulaz je besplatan!

Vidimo se! Prvo predavanje organiziramo u suradnji s Udrugom Lima.

Fb event: https://www.facebook.com/events/800910824482546

Ln event: https://www.linkedin.com/events/brodtechcaf-marijanpali-xatomsk6983413370641108993/comments/

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.