e-Book -> Razvoj karijere u tehnološkoj industriji
22 listopada, 2021

Split Tech City je neprofitna udruga osnovana 2015. godine s ciljem okupljanja lokalnog tehnološkog sektora, a kroz istoimeni portal stvaramo sadržaj koji motivira, gradi i educira. Kako bi srednjoškolce i studente upoznali sa Split Tech City-jem i potaknuli na uključivanje u zajednicu, odlučili su kreirati E-book. Na 70ak stranica su obuhvatili korisne savjete koji će mladima olakšati ulazak na tržište rada, potaknuti ih na poduzetničku aktivnost i mijenjanje mindset-a. 

U ovoj E-knjizi mogu se pronaći savjeti o tome kako napisati životopis koji će svaki poslodavac pročitati, preporuke knjiga koje mogu pomoći u vlastitom razvoju, smjernice za pravilnu organizaciju, korisni linkovi za online učenje, savjeti za pravilno provođenje networkinga i uključivanje u zajednicu, popis lokalnih meetupa na kojima stručnjaci dijele svoja znanja i iskustva i otvoreni su za savjete i podršku.

Više pogledajte na: split-techcity.com/objavili-smo-besplatan-e-book-koji-mladima-pomaze-u-razvoju-it-karijere

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.