Prikupili su preko 2,5 miilijuna eura za svoje start-upove: Stručnjaci za razvoj proizvoda na BrodTech konferenciji
18 rujna, 2023

Vrhunski predavači potaknuli su publiku na brojna pitanja i konstruktivnu panel raspravu.

Slavonski Brod – U petak, 15. rujna održan je 3. BrodTech, konferencija novih proizvoda, u dvorani Hrvatske gospodarske komore u organizaciji udruga Connect-IT i Zebrica. Razvoj proizvoda, tema ovogodišnjeg izdanja, privukla je brojne učenike, poduzetnike i profesionalce zainteresirane za inovacije i razvoj.

Predavanja je započeo Edo Mujkić, CEO BiteMe Nutritiona, hrvatskog startupa specijaliziranog za proizvodnju sirovih energetskih kolačića od organski uzgojenih sastojaka, bez glutena, aditiva i dodanih šećera. Posebno se obratio mladima i objasnio da se ne trebaju bojati startup života, ali i da je potrebno veće znanje od onoga za što se obrazuju. Poznavanje financija, prodaje, marketinga i komunikacijske vještine samo su dio onoga što je potrebno za uspjeh u startup svijetu.

Zatim je Mislav Kvesić, čelni čovjek B2B prodaje u ORQA-i, u svom predavanju istaknuo da je važno tražiti i koristiti sve moguće načine za stjecanje vidljivosti. Jedino tako je moguće ostvariti vrtoglave suradnje. ORQA je tvorac najboljih videonaočala za upravljanje dronovima na svijetu, a surađuju s američkom vojskom i policijom kao i hrvatskim Ministarstvom unutarnjih poslova. 

Galerija fotografija – BrodTech 2023

BrodTech Conference 2023: Razvoj proizvoda galerija fotografija

Posljednje predavanje održao je Kristijan Škarica koji je zadužen za razvoj poslovanja Gepeka, platforme za carpooling paketa te je jedan od ključnih ljudi Polygon platforme na Balkanu. Ukazao je na važnost poznanstava i poslovnog umrežavanja. Objasnio je kako komunicira s investitorima te kako je to biti na pozivu s 5,2 milijarde dolara teškim Markom Cubanom, američkim poduzetnikom, investitorom i “morskim psom” u Shark Tanku.

Na završnoj panel raspravi, predavači su zaključili da je, unatoč svim izazovima, najvažnije ići “korak po korak” jer samo tako se može napredovati.

Gordana Prebeg ispred udruge Connect-IT dodala je: “Nakon panel rasprave publika je imala toliko pitanja, interakcija je bila iznenađujuće visoka što nam je odličan pokazatelj da je ovogodišnja tema bila pun pogodak. Već planiramo proširiti ovu temu i dovesti druge, jednako vrhunske predavače koji mogu pomoći Brođanima u daljnjem razvoju svog poslovanja”.

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.