Prvi brodski token BROTEC kreiran na trećem BrodTech Cafe predavanju Tomislava Čačića
14 studenoga, 2022

U sklopu predavanja o kripto tokenima i walletima u Slavonskom Brodu, predavač Tomislav Čačić je predstavio Solana blockchain i njegove primjene u različitim industrijama. Čačić je također govorio o Solflare walletu, decentraliziranom walletu koji se temelji na Solani i omogućuje jednostavno korištenje kripto tokena.

Tijekom predavanja, Tomislav je također predstavio prvi brodski token BROTEC, koji je kreiran na Solani. BROTEC je lokalni token koji će se koristiti za transakcije u sklopu BrodTecha i nadalje, a kreiran je s ciljem podučavanja novim tehnologijama poduzetnika i građana.

Predstavljene su neke od mogućnosti koje Solana nudi, uključujući decentralizirane aplikacije (dApps), stablecoine i DeFi (decentralizirano financijsko poslovanje), o tome kako se Solana razlikuje od drugih blockchaina, kao što su Ethereum i Bitcoin, te kako se može koristiti za rješavanje problema u različitim industrijama, poput financija, zdravstva i online trgovine.

Publika je imala priliku saznati više o tome kako koristiti Solflare wallet i kako razmijeniti BROTEC token, te su postavljali pitanja Tomislavu Čačiću o budućnosti kripto tokena i walleta na Solani.

Na kraju predavanja, Čačić je odgovarao na pitanja publike i dao neke korisne savjete za one koji žele započeti s kripto tokenima i walletima na Solani. Ukupno, predavanje je bilo korisno i informativno za sve prisutne, te je pružilo nove perspektive o primjeni tokena i novčića u budućnosti.

Galerija fotografija

Galeriju fotografija s BrodTech Cafe pogledajte na: https://www.smugmug.com/gallery/n-NpMfCQ/

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.