PYTHON tečaj za početnike
26 travnja, 2022

Connect-IT edukacije idu dalje! Uskoro započinjemo početnički tečaj PYTHON-a koji je namijenjen osobama starijim od 18 godina. Za sudjelovati na tečaju potrebno je jedino znati koristiti se računalom (ništa lakše, zar ne?).

Broj polaznika je ograničen, stoga požuri s prijavom i ugrabi svoju priliku.

Tečaj će trajati 30 školskih sati, a održavat će se 2 puta tjedno. Cijena tečaja iznosi 500,00 kn/osobi, a broj polaznika je ograničen.

Tečaj će se održati u prostoru Udruge Connect IT, Šetalište Braće Radića 7, 35000 Slavonski Brod, a na istom se može sudjelovati ili dolaskom u prostor ili online.

Po završetku prijava, polaznici će dobiti dodatne upute i informacije o sudjelovanju.

Prijaviti se možeš ovdje.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.