ITCD 2022: MS SQL – nove funkcije, sintakse, savjeti i trikovi
01 prosinca, 2022

MS SQL 2022 je ovdje. Možda još uvijek koristite stare verzije i niste sigurni zašto biste trebali nadograditi na novu verziju?

Istražit ćemo zajedno neke od novih značajki i poboljšanja koje je Microsoftov tim donio u svojoj inovativnoj kuhinji.

Popraćena brojnim primjerima, ova će vam sesija pokazati mnoge zanimljive teme.

O predavaču

Dugi niz godina Damir je strastveni programer i Microsoft SQL Server developer (ver. 2000+). Certificirani je Microsoft stručnjak za razne tehnologije. Vodi hrvatsku korisničku grupu SQL Servera i predstavio je SQL Saturday Event u Hrvatskoj. Organizira razne Data Platform događaje u Hrvatskoj.

Osnivač i organizator #DataWeekender. #DataWeekender je skočna online konferencija koju organizira skupina stručnjaka za Microsoft podatkovnu platformu sa sjedištem u Europi. Izvorno stvoren kao odgovor na Covid-19, ovo je sada redoviti online događaj.

Trenutno radi kao Senior Database Developer @Span.eu.

Damir govori na raznim događanjima u zajednici, konferencijama i korisničkim grupama. Kad je slobodan, piše blog o SQL-u @ https://blog.matesic.info.

Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.