ITCD 2022: Kako brže kodirati uz pomoć AI, obraditi i analizirati milijarde podataka do novih funkcija MS SQL-a
05 prosinca, 2022

Udruga Connect-IT je 02.12.2022. u prostorijama Centra mladih Slavonski Brod organizirala peti IT Community Day, u sklopu kojeg su stručnjaci iz svojih područja otkrili prednosti i izazove s kojima se svakodnevno susreću.

S nama su svoje iskustvo i savjete podijelili Gabrijela Vratarić i Tomislav Bronzin iz CITUS-a koji su dali odgovor na pitanje hoće li umjetna inteligencija (AI) zamijeniti programere ili im pomoći u njihovom radu, dok je analizu i strojno učenje na velikim (štoviše ogromnim) skupovima podatka predstavio Karlo Knežević iz Sofascorea. Damira Matešića iz SPAN-a je predstavio MS SQL-ove nove funkcije, sintakse, savjete i trikove u izvedbi.

Networking ITCD 2022 se nastavio uz glazbenu podršku i catering za sve sudionike.

Karlo Knežević / Sofascore

Kako je bilo na ITCD-u 2022

Galeriju fotografija pogledajte na: https://www.smugmug.com/gallery/n-6dDBw6/

@connectithr IT Community Day 2022 #SlavonskiBrod #connectithr #dev #devconference ♬ original sound – Connect IT
Tomislav Bronzin / CITUS

Sugeriramo da se pretplatite i budete u toku sa svim organiziranim predavanjima.

Damir Matešić / SPAN
Odgovori

Your email address will not be published.

Pretplati se na newsletter

Pretplati se na BrodTech newsletter!

BrodTech će koristiti informacije koje ste naveli u ovom obrascu kako bi vas kontaktirali u svrhu pružanja novosti i marketinške komunikacije. U svakom trenutku se možete predomisliti tako da kliknete na poveznicu “unsubscribe from this list” koji se nalazi na dnu bilo kojeg e-maila kojeg primite od nas, ili tako da nas kontaktirate na tech@brodtech.net.

Za više informacija o našim pravilima privatnosti, molimo vas da posjetite našu web stranicu. Klikom na poveznicu u obrascu prihvaćate da obrađujemo vaše podatke u skladu s ovim uvjetima.